Demaj Stone

Në firmën tonë do të gjeni punime si: banak kuzhine dhe tualeti, lavamane të ndryshe mermeri, oxhaqe moderne dhe klasike, punime shkallësh, bazamake dritaresh, veshje dyersh, kollona mermeri, kapitele, tavolina, statuja, relieve, arredime të jashtme dhe punime artistike të ndryshme.

SHERBIMET TONA

Bango

Tavolina

Lavamane

Veshje Fasade-Muri

Oxhak i punuar me mermer Prilepi

Oxhak

SPA

NJIHUNI ME MATERIALET TONA

Ne kemi një shumëllojshmëri materialesh si Mermer, Onix, Qeramikë, Mozaik, Kuartz dhe Granit dhe ngjyra nga më të ndryshmet.

Jemi në gjendje të krijojmë dhe riprodhojmë çdo produkt apo objekt që klienti dëshiron.

KategoriaMERMER

4 nga 14

KategoriaKuartz

4 nga 19

KategoriaONIX

4 nga 9

BENI KERKESE PER PREVENTIV …

Jeni të lutur të na shkruani për çdo pyetje që keni, mund të na dërgoni kërkesat tuaja për të marr një preventivë për atë çka doni të realizoni. Na shkruani të gjitha detajet e nevojshme për të marr një preventivë të saktë.

× Si mund t'iu ndihmojme?